Ons verhaal 

MVF is een award-winning customer generation platform dat een aantal van 's werelds toonaangevende merken voorziet van grote hoeveelheden nieuwe klanten in meer dan 45 landen. In 2020 werden we 1ste in de Sunday Times Best Companies to Work For List in het Verenigd Koninkrijk. We hebben zelfs een speciale award gewonnen voor onze inzet voor het opleiden en ontwikkelen van onze mensen.

MVF stond ook bovenin de Sunday Times Tech Track als het snelst groeiende tech- en mediabedrijf in het Verenigd Koninkrijk, en sindsdien hebben we vele andere prijzen gewonnen. Bijvoorbeeld prijzen voor groei, voor excellentie in marketing, of voor innovatie op diverse gebieden. Op dit moment bestaat MVF uit meer dan 500 geweldige mensen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Binnenkort lanceren we zelfs ons derde regionale kantoor, dit keer in de APAC-regio.

Onze focus op eigen technologie en expertise op het gebied van multi-channel marketing geven onze klanten een ongeëvenaard bereik om effectief nieuwe markten en kanalen te betreden door betrokken klanten te leveren. Zo stimuleren wij duurzame groei voor enkele van 's werelds meest ambitieuze bedrijven.

We hebben een missie om de groei van onze klanten te versnellen door 's werelds meest effectieve marketing platform te bouwen. Dit doen wij met een passie voor data, niet aflatende innovatie en de ontwikkeling van teams van wereldklasse. We willen dat je ons helpt om dit te waar te maken!

 

Onze MVF values

Onze bedrijfscultuur is erg belangrijk en daarom zijn we erg trots op onze 1ste plaats in de Sunday Times Best Companies to Work For List 2020 voor het Verenigd Koninkrijk. We zijn constant op zoek naar manieren om MVF een nog betere werkomgeving te maken voor al onze medewerkers.

Naast een leuke en inspirerende werkplek, hebben we duidelijke waarden die je terugvindt in alles wat we doen. Van wie we werven tot aan het werk dat we doen of met welke bedrijven we samenwerken. 

We praten hier niet alleen over, maar leven ze ook echt na: 

 • Drive to be world class
 • Work smart & deliver fast
 • Love innovation
 • Help others succeed
 • Earn trust
 • Inspire positivity

 

Our Team

De Comparison Hub binnen MVF is gericht op het genereren van leads voor onze klanten via online acquisitie. Hierdoor kan MVF nu samenwerken met nieuwe klanten in nieuwe categorieën en verticals om nog verder te groeien.   

 

Op dit moment genereren we klanten voor merken als Wix.com, Squarespace, GoDaddy, YouGov, Toluna, Shopify en monday.com in een groot aantal verschillende landen wereldwijd.

 

We zijn ambitieus en verkennen op dit moment nieuwe acquisities om onze groei te versnellen in nieuwe verticals en markten.  

 

De rol

De Partnership Executive is eindverantwoordelijk voor het starten en bouwen van sterke en langdurige relaties met onze partners binnen de Comparison Hub van MVF in Nederland.

Met behulp van onze vergelijking widget technologie help je onze klanten groeien door het starten, onboarden en uitbouwen van partnerships in Nederland.  Je werkt daarbij nauw samen met andere teams binnen MVF zoals ons Publishing en Product team.

Jouw rol combineert digitale marketing en business development talent met een volledige sales funnel aanpak. Vanuit de business development rol zoek je constant naar mogelijkheden om de business van onze partners te laten groeien. Vanuit je sales rol bouw en beheer je de relaties met partners vanaf het eerste contact, onderhandelingen, campagne opzet tot aan duurzaam partner succes.

De rol vereist een slimme benadering naar prospects, een constante nieuwsgierigheid naar nieuwe business modellen en sterke communicatie vaardigheden om partners te overtuigen van je ideeën. Partners zullen gericht zijn op de groei van hun business en de impact die onze service en tooling daarop kan hebben met ons CPC model. Het is daarbij belangrijk om open en eerlijk de prestaties van de campagnes te bespreken en gezamenlijk plannen te maken om verder te groeien.

 

 

Kortom, een erg gave en diverse rol die marketing, technisch en commercieel talent combineert.

 

Verantwoordelijkheden:

 1. Identificeer kansen en mogelijkheden om de business van partners te laten groeien door de feedback van partners te combineren met de best practices en mogelijkheden van onze partner widgets 
 2. Contacteer nieuwe partners die kunnen bijdragen aan onze doelen en overtuig ze van onze waardepropositie waarbij je ook rekening houdt met hun business doelen en wensen
 3. Onboard partners door ze te helpen met het implementeren en finetunen van onze widgets 
 4. Grow partnerships door het uitvoeren en optimaliseren van gezamenlijke opgestelde groeiplannen. Je houdt hierbij rekening met de impact van de kansen en mogelijkheden, de kwaliteit van het gegenereerde verkeer naar onze klanten en de juiste commerciële benadering om groei te stimuleren
 5. Help partners om te groeien door: 
  • het delen van je inzichten vanuit de markt en kennis op het gebied van online marketing
  • het identificeren van kansen om te groeien in verkeer door het maken van nieuwe content op partnerwebsites
  • het adviseren over tactieken om meer omzet te genereren via onze widgets met behoud van de kwaliteit van het verkeer
 6. Werk samen met ons Product team om verbeterpunten vast te stellen die de prestaties van onze widgets en partners verbeteren. Schakel daarnaast met ons legal team om wederzijdse voordelige voorwaarden op te stellen in de onderhandelingsfase.

 

Zo ziet succes eruit:

 • Consequent behalen van project deadlines met partners
 • Onboarden van nieuwe partners die bestaande campagnes versterken of helpen bij het opzetten van nieuwe campagnes
 • Bouwen van sterke en duurzame relaties met onze partners zodat ze nooit meer willen stoppen
 • Volledig omarmen en consequent naleven van onze kernwaarden

 

Onze ideale MVFer:

 • Werkervaring in of affiniteit met de online marketing sector, bij voorkeur met affiliates of publishers 
 • Werkervaring in een commerciële of media-inkoop rol waarbij onderhandelen over commerciële deals een belangrijk onderdeel was 
 • In staat om procesmatig te werken en processen te verbeteren om sneller te kunnen schalen 
 • Ambitieus en bouwt graag aan sterke en duurzame relaties met partners
 • Sterk analytisch vermogen en begrip van belangrijke online metrics om mediawaarde, conversion percentages en prestaties te kunnen inschatten
 • Kennis van SEO en contentmarketing aangezien dit belangrijk is bij het onboarden en laten groeien van partnerships 
 • Sterke sociale vaardigheden met bewezen staat van dienst in het starten en uitbouwen van sterke en duurzame relaties
Apply now

Think Growth.

MVF offers exciting careers, fast progression and a dynamic working environment. Find out if we have your dream job.

MVF careers